Personopplysninger og cookies

Line Westgaard arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester.

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og -forskrift. Line Westgaard kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos Line Westgaard. Vi har rutiner på å slette inaktive kontoer og epostadresser etter 6-9 måneder.

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.

Vi trenger opplysningene for følgende formål:

– For å opprette din personlige brukerkonto hos Line Westgaard

– For behandling av bestillingene din

– For å via SMS sende informasjon om forsendelser

– For å sende deg markedsføringstilbud som nyhetsbrev

– For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg

– For å svare på spørsmål fra deg og for å informere deg om nye eller endrede tjenester

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel er en datapakke som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser når brukeren besøker nettstedet. Når brukeren besøker det samme nettstedet senere, vil de lagrede dataene bli hentet frem fra informasjonskapselen og brukt til å tilpasse nettstedet etter brukerens tidligere innstillinger. Bravehearts | Line Westgaard bruker informasjonskapsler til å forbedre og forenkle besøkene dine på nettstedet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlige opplysninger.

Du kan slette informasjonskapsler fra PCen eller smarttelefonen via nettleseren. Åpne Hjelp i nettleseren for å se hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk at du ikke kan bruke alle funksjonene som er tilgjengelige hvis du avslår bruk av informasjonskapsler.

Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.